Els escriptors de novel·la negra s’organitzen

Elpuntavui.cat: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/-/666903-els-escriptors-de-novelmla-negra-sorganitzen.HTML

FIGUERES. AGUSTÍ VEH

Neix una nova associació de literats i es crea un premi de narrativa negra

L’associació cultural En Negre ha nascut amb la intenció de reunir escriptors, editors, llibreters, aficionats i lectors amb una passió comuna: la literatura de gènere negre, en totes les seves variants i feta en llengua catalana.

Nascuda de la iniciativa d’Àlex Martín, Anna Maria Villalonga i Sebastià Bennasar
associacioennegre@gmail.com, En Negre té com a objectius “defensar i promoure la literatura de gènere negre feta en llengua catalana”, “desenvolupar accions de suport a aquest gènere literari”, “estimular la investigació de tipus universitari”, “desenvolupar una xarxa estable d’activitats promocionals i de debat al voltant d’aquesta literatura” i “dur a terme aquestes activitats principalment a Catalunya, però sense renunciar a cap altre indret del domini lingüístic de la llengua catalana”.

La primera iniciativa concreta ha estat crear el premi de novel·la negra en memòria d’Agustí Vehí, autor figuerenc que va morir fa pocs mesos. Fins al 15 d’octubre d’enguany es poden presentar originals (d’entre 150 i 300 fulls) a l’associació En Negre. El veredicte del jurat, format per Àlex Martín, Jordi Canal, Sebastià Bennasar i Paco Camarasa, es donarà a conèixer durant el festival Tiana Negra, el febrer del 2014. La dotació és de 1.500 euros i l’obra guanyadora serà publicada per Alrevés Edicions.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: